Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - از جمله رهبر انقلاب که دل «علي خوش لفظ» را آرام کرد تا دست‌نوشته «حاج قاسم» بر کتاب يک نقاش را در بسته اخبار برگزيده ميزان بخوانيد.
به گزارش خبرنگار گروه فضاي مجازي خبرگزاري ميزان، از جمله رهبر انقلاب که دل «علي خوش لفظ» را آرام کرد تا دست‌نوشته «حاج قاسم» بر کتاب يک نقاش را در بسته اخبار برگزيده ميزان بخوانيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دست‌نوشته سردار سليماني بر کتاب يک نقاش
تسنيم: حسن روح‌الامين نقاش آييني تصويري از دست‌نوشته سردار قاسم سليماني بر کتابش را در شبکه‌هاي مجازي قرار داد. در اين دست‌نوشته آمده است:

بسمه‌تعالي
دوست و برادر عزيز و هنرمند متعهدم حسن‌آقاي عزيز؛
آن‌چه از هنر خداداديِ جنابعالي در ترسيم مصائب اهل بيت(ع)، مشاهده کردم، هريک فراز از چند منبر عالم برجسته و بااخلاص بود. برادر بزرگوارم؛ اين هديه الهي را همانند خون‌ها و دست‌ها و سرها و پاهايي که در اين راه قلم شد، وقف اين راه کن؛ و خط و راهي را براي ديگر متعهدين و توانمندان ترسيم بفرما. از خداوند منان خواهانم به اين دستان بابرکت، توانمنديِ بيش از پيش و قلب و دل شما را در اين راه منورتر بگرداند. برادرت قاسم سليماني

جمله رهبر انقلاب که دل «علي خوش لفظ» را آرام کرد
علي خوش لفظ از رزمندگان و جانبازان دوران دفاع مقدس پس از تحمل سال ها درد و بيماري ناشي از جنگ تحميلي به ديدار همرزمان شهيدش پيوست و به درجه رفيع شهادت نائل شد. شهيد علي خوش لفظ از رزمندگان و جانبازان 70 درصد همداني بود که در عمليات رمضان، مسلم بن عقيل، والفجر 5، کربلاي 4 و کربلاي 5 حضور داشت و سرانجام در عمليات کربلاي 5 بر اثر اصابت تير به نخاع به درجه جانبازي نائل شد و سالها اين درد و رنج را تحمل کرد. او راوي کتاب وقتي مهتاب گم شد بود که با استقبال بي نظير مردم روبرو شد. رهبر معظم انقلاب پس از خواندن کتاب، بر اين کتاب تقريظ کردند. علي خوش‌لفظ پنجشنبه 1395/10/16 با امام خامنه‌اي رهبر انقلاب اسلامي ديدار کرد. در اين ديدار رهبر انقلاب جملاتي را بيان کردند تا دل اين جانباز دفاع مقدس در خصوص نگراني هايي که داشتند، آرام بگيرد.

تکليف ايران با پرونده‌ جهاني «يلدا» چيست؟
ايسنا: با وجود گذشت سه سال از ثبتِ پيشنهاد ايران براي تدوين پرونده‌ مشترک «يلدا» در يونسکو، هنوز هيچ کشوري اين پيشنهاد را نپذيرفته است؛ 30 آذر 94 ايران نخستين کشوري بود که در صفحه «اشتراک‌گذاري اطلاعات براي ترويج پرونده‌هاي چند مليتي» پرونده‌ «يلدا» يا همان «شب چله» را در سايت يونسکو به ثبت رساند، با باز کردن صفحه يونسکو مي‌توان به چشم ديد که در طول اين سه سال هنوز هيچ کشوري در اين صفحه پيشنهاد ايران را مبني بر مشارکت براي تدوين پرونده‌ مشترک با ايران قبول نکرده است. هر چند در طول سال‌هاي گذشته رسانه‌هاي مختلف در قالب هشدار يا خبرهاي در گوشي از پيش‌دستي دوباره‌ي دولت جمهوري آذربايجان براي ثبت جهاني يکي از به يادماندني‌ترين شب‌هاي تاريخ ايراني‌ها، يعني «شب چله» يا همان «يلدا» خبر مي‌دادند. اما تا کنون هيچ کشوري در سايت يونسکو پيشنهاد ثبت آئين اين شب خاطره‌انگيز ايراني را ثبت نکرده است. مسئول تدوين پرونده‌هاي ثبت جهاني مي گويد که تا امروز ما تلاش‌مان را در اين زمينه کرده‌ايم، از اين به بعد بايد به فکر تکميل و تدوين پرونده‌ي «يلدا» براي ثبت جهاني آن باشيم. ايران تاکنون فقط نام پرونده را در يونسکو اعلام کرده، برخي اطلاعات نيز جمع‌آوري شده‌اند اما اين که پرونده چطور تدوين شود، اهميت دارد.
پلنگ رودسر کشته شد
مهر: اداره کل محيط زيست گيلان از مرگ پلنگ رودسر که پس از جراحي در طبيعت رهاسازي شده بود خبر داد. در پي ارسال سيگنال هاي مکرر ، از گردنبند ردياب پلنگ سجيدان معروف به (آرزو)، مبني بر توقف و بي تحرکي حيوان ، صبح امروز کارشناسان حيات وحش حفاظت محيط زيست شهرستان رودسر، به عمق جنگل هاي سياهکلرود واقع در منطقه حفاظت شده سرولات و جواهردشت عزيمت کرده و با استفاده از ردياب دستي نقطه ارسال سيگنال را يافته و متاسفانه با لاشه پلنگ روبرو شدند. شواهد اوليه نشان مي دهد که پلنگ در درگيري با يک جانور وحشي ديگر کشته شده و آثاري مبني بر دخالت انسان مشاهده نشد. تيم اعزامي به محل در حال انتقال لاشه پلنگ هستند تا توسط کارشناسان و دامپزشکان مجرب مورد بررسي قرار گرفته و علت دقيق مرگ مشخص شود. دو روز پيش مديرکل دفتر حفاظت و مديريت شکار و صيد سازمان حفاظت محيط زيست از سلامت اين پلنگ خبر داده بود. علي تيموري گفته بود 40 روز پس از رهاسازي پلنگ ماده رودسر، اطلاعات دريافتي از گردنبد ردياب ماهواره اي نشان دهنده بازيابي قدرت بقاي حيوان است. اين پلنگ پس از زنده گيري و انتقال به تهران و دانشکده دامپزشکي دانشگاه تهران تحت سي تي اسکن قرار گرفت و مشخص شد که ستون فقراتش به علت گير افتادن در تله سيمي که عموماً کشاورزان شمال کشور براي دفع جانوران در مزارع خود مورد استفاده قرار مي دهند، به شدت آسيب ديده است. آن زمان احتمال مي رفت که اين حالت منجر به ضايعه نخاعي شده و راه نجاتي براي پلنگ وجود نداشته باشد؛ در نتيجه يکي از راهکارهاي پيشنهادي، تزريق دوز بالاي داروي بيهوشي براي ممانعت از درد کشيدن حيوان و خواب ابدي براي آن بود اما يک مجموعه خصوصي اين پلنگ را جراحي کرد و حيوان بعد از مدتي نگهداري در طبيعت رهاسازي شد.

اعلام اسامي فيلم‌هاي کوتاه جشنواره فيلم فجر
مشرق: اسامي فيلم‌هاي کوتاه داستاني سي و ششمين جشنواره فيلم فجر اعلام شد. «مارلون» به کارگرداني و تهيه‌کنندگي درناز حاجي‌ها، «حيوان» به کارگرداني بهمن و بهرام حاج ايوان لو(ارک) و تهيه‌کنندگي مدرسه ملي سينماي ايران و برادران ارک، «وقت ناهار» به کارگرداني عليرضا قاسمي و تهيه‌کنندگي حلقه فيلمسازان بي کلام گلوب و عليرضا قاسمي و «فاش» به کارگرداني احسان مختاري و تهيه‌کنندگي بهنام عابدي و حامد حسيني سنگري چهار فيلمي هستند که براي شرکت در سي و ششمين جشنواره فيلم فجر انتخاب شده‌اند. طبق آئين نامه سي‌وششمين جشنواره فيلم فجر، هيأت داوران از ميان نامزدهاي بهترين فيلم‌هاي کوتاه داستاني جشنواره فيلم کوتاه تهران و جشن مستقل فيلم‌هاي کوتاه خانه سينما (حداکثر 10 فيلم) که مدت زمان هر فيلم کمتر از 15 دقيقه باشد يک فيلم را به عنوان فيلم برگزيده انتخاب و سيمرغ بلورين بهترين فيلم کوتاه را به کارگردان آن فيلم اهداء خواهند کرد. شرکت اين چهار فيلم در جشنواره سي و ششم، به نوعي بازگشت سينماي کوتاه به جشنواره فيلم فجر پس از دو سال دوري است. سي و ششمين جشنواره فيلم فجر به دبيري ابراهيم داروغه‌زاده از 12 تا 22 بهمن 96 برگزار مي‌شود.
گونه جديدي از سخت پوستان در ايران شناسايي شد
ايرنا: زيست بوم شناس و پژوهشگر محيط زيست فارس اعلام کرد که موفق به شناسايي گونه جديدي از سخت پوستان غارزي در مناطق کوهستاني استان کهگيلويه و بويراحمد شده است. اين سخت پوست تازه شناسايي شده شبيه ميگو و از خانواده دوجور پايان است. شناسايي اين سخت پوست جديد در غارهاي کهگيلويه وبويراحمد مي تواند فصل جديدي در توسعه پژوهش هاي اقليم شناسي بگشايد و دستاوردهاي علمي تازه در اختيار پژوهشگران قرار دهد. به علت زندگي طولاني در محيط بي نور غار، اين موجود چشم‌هاي خود را در روند تکامل از دست داده است. ما پيش از اين نيز چهار گونه و يک زيرگونه‌ جديد ديگر از اين خانواده را در ايران شناسايي و نامگذاري کرده ايم و راهنمايي شناسايي گونه‌هاي ايراني اين خانواده هم تهيه و منتشر شده است. گونه جديد از جنس «نيفارگوس» است و به نام غاري که در آن يافته شد که غار کيلر است ، نيفارگوس کيلري نامگذاري شده است. دوجور پايان از اجزاي مهم اکوسيستم آبي هستند و بويژه در اکوسيستم‌هاي آبي محدود و آسيب‌پذير غارها نقش مهمي در برقراري زنجيره‌ غذايي و پاک‌سازي اکوسيستم برعهده دارند. اين سخت پوست از نظر ظاهري اندکي به ميگويي کوچک شبيه است و گاهي آن را ميگوي آب شيرين نيز مي نامند. اندازه آن حداکثر 2 سانتي متر و در محيط غار به رنگ شيري يا خاکستري است.

ماسک هاي بدون فيلتر جلوي آلودگي هوا را نمي گيرند
متاسفانه اغلب ماسک هايي که در دسترس هستند فقط مي توانند جلوي ذرات بزرگ را بگيرند. ذرات بزرگ هم تنها تاثير منفي که دارند تحريک مخاط قسمت بالاي راه هوايي است. در حالي که اين ذرات ريز هستند که وارد راه هاي هوايي کوچک و حتي جريان خون مي شوند و خطرناک هستند. به مردم توصيه مي شود که در خودرو با پنجره بسته تردد کنند. خودروهاي با استاندارد مطلوب، مانع از آلودگي خطرناک داخل محفظه خودرو خواهند شد. همچنين در کنار استفاده از ماسک مناسب و محدود کردن استنشاق هواي آلوده، مصرف آنتي اکسيدان ها که به ويژه در ميوه و سبزيجات سبز به وفور يافت مي شود، توصيه مي شود. اجتناب از فضاي آلوده ، دوري از دخانيات و سيگار و مصرف مواد غذايي سرشار از پکتين نيز از ديگر راهکارهاي مقابله با آلودگي هوا شمرده شده اند ؛ مصرف مواد غذايي سرشار از پکتين، مانع از نفوذ سرب به سلول هاي بدن مي شوند.
شاخص آلودگي هوا 160/ 11 ايستگاه در وضعيت قرمز
ميزان: با کاهش سرعت باد در تهران شاخص آلودگي هواي پايتخت در حال افزايش است. شاخص آلودگي به 160 رسيده است. 11 ايستگاه‌هاي سنجش آلودگي در سطح شهر شاخص بيش از اين عدد را نشان مي‌دهند. آلوده‌ترين منطقه تهران ايستگاه دانشگاه شريف با شاخص 188 است. سه ايستگاه تهران در وضعيت سالم و 4 ايستگاه براي گروه‌هاي حساس ناسالم است.
ساخت هتل يخي در سوئد



انتهاي پيام/
خبرگزاري ميزان: انتشار مطالب و اخبار تحليلي ساير رسانه هاي داخلي و خارجي لزوماً به معناي تاييد محتواي آن نيست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضاي رسانه اي منتشر مي شود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۶۷۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی از دیدار معلمان و دانشجویان فرهنگیان با رهبر انقلاب / مراکز تربیت معلّم را دستِ‌کم نباید گرفت

چه چیزی بهتر از دیدار با بزرگ‌ترین معلم انقلاب و ایران می‌تواند خستگی یک سال تدریس را از تن معلمان جدا کند؟! پس بی‌تابانه منتظر لحظه دیدار ماندیم تا بلکه با ملاقات آقا این شوق و التهاب آرام شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو- سعید جلیلی: روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت‌ماه جمعی از معلمان سراسر کشور و دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی با رهبر انقلاب دیدار کردند.

چه چیزی بهتر از دیدار با بزرگ‌ترین معلم انقلاب و ایران می‌تواند خستگی یک سال تدریس را از تن معلمان جدا کند؟! پس بی‌تابانه منتظر لحظه دیدار ماندیم تا بلکه با ملاقات آقا این شوق و التهاب آرام شود.

از ساعت ۷:۳٠ درب‌های حسینیه امام (ره) برای دعوت‌شدگان باز بود. ما نیز همراه جمعی از دانشجومعلمان و اساتید دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، به حسینبه وارد شدیم، اما جمعیت بسیار زیادی تا پشت ورودی اصلی نشسته بودند، جوری که امکان نداشت بشود از نزدیک آقا را دید و تنها صدای سخنران به گوش می‌رسید.



اما ناگهان جمعیت در یک لحظه قیام کرد و موج مشتاقان دیدار، صفوف را به جلو حرکت داد و شور حیدری حاضران را به هیجان وا داشت. حالا تقریبا همه در داخل حسینه جا شده بودند و با فریاد «حیدر حیدر» و سر دادن شعار «ای رهبر آزاده، آماده‌ایم آماده» به پیشواز سخنان رهبری می‌روند.

در میان جمعیت، معلمانی حضور دارند که از نقاط دور و نزدیک خودشان را به دیدار رسانده‌اند. چهره‌های پیر و جوان، در کنار هم تصویری زیبا از گذشته و معلمان با سابقه را در کنار نمایی از آینده و دانشجومعلمان جوان ایجاد کرده است.

قاب دیدار با حضور برخی معلمان با لباس محلی خودشان زیباتر می‌شود. از بختیاری و عرب خوزستان، تا کرد‌های غیور و اهالی عزیز سیستان و بلوچستان، همه آمده بودند تا عمق اتحاد ملت ایران را نشان دهند.

وقتی آقا وارد می‌شوند، دوباره موج جمعیت قیام کرده و صفوف به جلو فشرده می‌شود. قاری قرآن با قرائت آیاتی زیبا و دلنشین درباره تزکیه و تعلیم، فضای حسینیه را با نور آیات الهی روشن می‌کند و جمعیت آرام می‌شوند.

ساعت حدود ۱٠ شده است. حاضرین در حسینیه شعری را که پیش از این با هم تمرین کرده بودند، شروع به هم‌خوانی می‌کنند. شعری که هم از معلمی می‌گوید و هم به حال و هوای جهان اشاره دارد. معلمان ایرانی یاد شهدای معلم و دانش‌آموز غزه را نیز گرامی می‌دارند.

وزیر آموزش و پرورش اذن می‌گیرد و می‌رود تا سخنرانی خود را آغاز و گزارشی از دستاورد‌ها و عملکرد نظام تعلیم و تربیت ارائه کند. وزیر از تصویب نقشه راه اجرایی سند تحول بنیادین می‌گوید. از اینکه پس از آمد و شد چندین دولت و مجلس، طرح تاثیر معدل دانش‌آموزان و سوابق تحصیلی داوطلبان در پذیرش دانشگاه بر زمین مانده بود، اما حالا اجرایی شده است.

وزیر پس اینکه استخدام چندین هزار معلم توانمند را در سالی که گذشت بی‌سابقه خواند، از جایگاه دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی در جذب و تربیت معلم سخن به میان آورده و از افزایش ظرفیت مراکز تربیت معلم می‌گوید. وزیر اشاره‌ای هم به احیای باشگاه دانش‌پژوهان جوان و کسب عناوین قهرمانی در المپیاد‌های علمی و میزبانی از این المپیاد‌های جهانی دارد.

راستی این دیدار مهمان‌های ویژه‌ای هم دارد، تیم ملی دانش‌آموزی والیبال که در مسابقات جهانی، پرچم ایران را به اهتزاز درآورده و قهرمان شدند، حالا به دیدار آقا آمده‌اند.


پس از وزیر، حضرت آقا شروع به ارائه بیانات می‌کنند. رهبر انقلاب در ابتدا از «تکریم معلّم» سخن می‌گویند و اینکه تکریم کار لازمی است، «مَن لَم یَشکُرِ المَخلوقَ لَم یَشکُرِ الخالِق» همه باید از معلّمین شکرگزار باشند.

رهبری در ادامه در باب انتظار از معلّمان، و انتظاراتی که از جامعه‌ی معلّمین کشور وجود دارد، نکاتی را مطرح کرده و در قالب چند سرفصل، رهنمود‌هایی را برای آینده آموزش و پرورش ترسیم می‌کنند.

ایشان با اشاره به نقش معاونت پرورشی و هویت‌ساز بودن معلم، به این نکته اشاره دارند که باید به دانش‌اموزان نگاه ملّی داد. حضرت آقا تاکید دارند که کلاس درس معلمان بخشی از مجموعه حرکت دهنده کشور است. رهبری بر اجرای سند تحول بنیادین تاکید کرده و از عدم عمل به این سند در سال‌های گذشته اعلام نارضایتی داشتند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


حضرت آقا اشاره‌ای هم به اعتراضات دانشجویان در آمریکا داشته و بیان کردند: امروز غزه مسئله‌ی اول دنیا است.

رهبری در قسمت آخر بیاناتشان نیز به جنایات رژیم صهیونیستی در حق مردم غزه اشاره داشته و عنوان می‌کنند که حقانیت این موضع همیشگی جمهوری اسلامی ایران ثابت شد که چرا ده‌ها سال است در جمهوری اسلامی می‌گویند: «مرگ بر رژیم صهیونیستی» به همه‌ی دنیا نشان داده شد که حق با جمهوری اسلامی است. تا وقتی که فلسطین به صاحبان خودش برنگردد، مشکل غرب آسیا حل نخواهد شد. در این لحظات صدای شعار «مرگ بر اسرائیل» و «حسین حسین شعار ماست، شهادت افتخار ماست» در فضای حسینیه طنین انداز می‌شود.

 

پیش از ساعت ۱۲ و در میانیه روز، جلسه پایان پذیرفت و این دیدار نیز همیشه در ذهن و دل معلمانی که توفیق حضور در آن را داشتند، به یادگار می‌ماند.

 

متن کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار با معلمان

دیگر خبرها

  • زوال اسرائیل در اندیشه امام و رهبر انقلاب
  • «درآمدی بر علوم انسانی اسلامی در اندیشه رهبر انقلاب» منتشر می‌شود
  • کتاب‌های تازه رهبر انقلاب در نمایشگاه کتاب
  • کتاب‌های تازه رهبر معظم انقلاب در نمایشگاه کتاب
  • کتاب‌های تازه رهبر معظم انقلاب
  • پیرترین معلم ایران یک قرن و ۷ سال عمر کرد | از ریاست آموزش و پرورش تا تالیف دو کتاب چاپ نشده
  • عرضه «پرونده مختارنامه» در نمایشگاه کتاب تهران
  • اکران «قهرمانان ایران» در یکی از بزرگترین بیلبوردهای شهر تهران
  • روایتی از دیدار معلمان و دانشجویان فرهنگیان با رهبر انقلاب / مراکز تربیت معلّم را دستِ‌کم نباید گرفت
  • جزئیاتی از دیدار قهرمان تیم ملی والیبال دانش‌آموزی با رهبر انقلاب (فیلم)